Välkommen till GweiLo!

Kundservice

Returer/Öppet Köp/Reklamationer

Du har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars öppet köp.

Om du vill returnera en vara så måste du därför meddela oss så snart som möjligt. Returen måste vara oss tillhanda inom 14 kalenderdagar från ditt orderdatum. Tänk på att det är du som ansvarar för att produkten är hel när den anländer hos oss.

Kontakta oss och ange ditt ordernummer, vad som skall returneras och varför. Ange även om du önskar ersättningsvara eller pengarna tillbaka.

Varan skall vara oanvänd och retur skall ske i originalförpackning och emballage. Returens fraktkostnad står kunden för. När returen är mottagen betalar vi tillbaka den returnerade varans pris eller skickar ersättningsvara. Fraktavgiften återbetalas ej. Tänk på att vi inte har möjlighet att hämta ut returer som sker mot postförskott eller som inte är fullt frankerade.

Undantag

Observera att ångerrätt och öppet köp inte gäller personliga smycken som t.ex. Dog Tags eftersom de är specialtillverkade för dig och inte kan säljas till någon annan.

Köpvillkor & Sekretesspolicy

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.
Beroende på din skärms inställningar kan färgangivningen av våra produkter variera något mot originalfärgen.
Samtliga priser anges i Svenska kronor (SEK), inklusive 25% moms.

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).
För att kunna genomföra ett köp på gweilo.se ombeds du lämna vissa person- och kontaktuppgifter. Vi använder dina kontaktuppgifter i vår kommunikation med dig. Vi kan även skicka vissa epostmeddelanden, såsom produktnyheter, påminnelser och information kring gweilo.se till din epost.
GweiLo varken säljer, hyr ut eller leasar ut kundförteckningar till tredje part.

 

Kontakta Kundtjänst

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss via detta kontaktformulär.
GweiLo erbjuder inte kundtjänst via telefon. Många webbutiker (t.ex. CDON) gör likadant för att hålla kostnader nere och kunna svara snabbare. Vi hoppas att snabba svar är viktigare för våra kunder än möjligheten att kunna ringa.